Layering Yard in Gianmen Beijing

Layering Yard in Qianmen, Beijing

Designed by ARCHSTUDIO Layering Yard is hidden in a traditional commercial block near the Qianmen of Beijing, with an area of about 500 square meters. The original architecture was a quadrangle courtyard commercial building with the characteristics of houses in the Republican period.

Beijing Area Three Art Museum

Beijing Area Three Art Museum

Designed by CUN Design, this project is located in a creative park in Beijing. This area is simple and clean. As a space used for meeting, conference and art exhibition, it should not just be a shining moment, but built up a memorable visual impression.

LiYuan Library Beijing building

LiYuan Library – Huairou Building, Beijing

A delightful building by architects Li Xiadong/Atelier for a small village on the outskirts of Beijing: “we found large amounts of locally sourced wooden sticks piled around each house…(for) cooking stoves. Thus we decided to use this ordinary material in an extraordinary way, cladding the building in familiar textures in a way that is strikingly sensitive.”

Rua da Cunha Macau Hotpot in Beijing

Rua da Cunha Macau Hotpot in Beijing

At the initial stage of Golucci Interior Architects’ design, it was decided to use glass curtain landscape area as the breakthrough point. Using the original subsidence space to create a Miniature Theater, from the lowest point to highest point.

Xiang Jiang House

Xiang Jiang House in Beijing

Claesson Koivisto Rune’s idea was to create a contemporary Scandinavian interior in an existing house that must remain true to its regulated style on the exterior. Thus, the interior contemporary Scandinavian ambience is in contrast to the ”international-classical” exterior.

Mini Hill Lily Nails Salon

Mini Hill – Lily Nails Salon in Beijing

The nails salon is designed, by ARCHSTUDIO, to achieve a kind of natural sense in artificial environment, and to attract customers by creating an amusing experience of being in the hill. The rectangular space of 60 sqm is embedded a hill that is gradually rising from outside to inside.