St Tropez Villa

St Tropez Villa in France

The design by SAOTA comprises a series of horizontal planes – the green hedge on street level, the solid street facing front of the house, the indoor layers running from east to west, the linear terrace and sloping green embankment and swimming pool below.

The Quarry House in Valencia

The Quarry House in Valencia

Located on the top of a hillside, in one of the most established housing states of Valencia, the House of the Quarry is based on the extreme conditions of the ground with the aim of climbing the slope to get views to the landscape.

Broomhill Pool in Ipswich

Broomhill Pool in Ipswich

Ipswich-based KLH Architects have led the redesign of the open-air swimming pool including vital repairs and conservation work needed to convert the derelict, vacant and under-used buildings into new, usable commercial spaces that can have a positive impact on local economies.

Topper Residence

Topper Residence in Tucson

Elegant minimalism drives the choice of rectangular, sand-finished stucco walls, ceramic panel accents, and a rectangular flying roof over the Patio and Front Entry supported with thin columns designed by Soloway Designs.

Living Screen House

Living Screen House in North Bondi

Living Screen House is a stunning single-family residence designed by CplusC Architectural Workshop and located in North Bondi, a coastal suburb of Sydney, Australia. The client’s brief was for a home which could be both a springboard for entertaining and a private family retreat.

Millgrove House in Hamilton

Millgrove House in Hamilton

For Toms + McNally Design, Architecture is a response to context. Millgrove House, located in rural Hamilton, sits on a property that contained an abandoned apple orchard, and a hay-growing farm for local use.

House Invermark

House Invermark in Cape Town

SAOTA’s careful and sensitive alterations and additions have returned the threatened building back to its original state, enhanced its overall composition and significantly refined the living experience to bring it up to date with contemporary living.

Villa Zuv

Villa ZüV in Alicante

Situated in a consolidated residential neighbourhood of the city and surrounded by other houses on three sides with dividing walls. Tomás Amat Estudio de Arquitectura designed this villa which sits on a 1.000 sqm plot with a total built area of 590 sqm.

Ave House

AVE House in Lima

Design: Arq. Martín Dulanto

A white box, a habitat platform and the space generated between both elements, composes this project. The box is separated from the base creating a large space open to the landscape.