The Jade Blue Lounge in Ahmedabad

The Jade Blue Lounge in Ahmedabad

Group DCA’s project the Jade Blue Lounge in Ahmedabad combines a contemporary design and rich materials to create a exclusive lounge space. The old artwork and stylish framed photographs further create an elegant and sophisticated atmosphere which is characteristic of the studio.

Da Portare VIA Restaurant in Utrecht

Da Portare VIA Restaurant in Utrecht

Studio Modijefskys design of the interior to the Da Portare VIA restaurant in utrecht shows subtle winks to classic Italian décor: from the black and white tiles covering the feet of the bar to the vitrine in the bar and the pizza oven. Circled by mirrors, the reflections create a profound and memorable VIA experience.

Leadwood Loop

Leadwood Loop

Metropole Architects ‘Leadwood Loop’ project has beautiful views out to the Indian Ocean with warm sunlight and shielding from the winds, The swimming pool creates a peaceful area to relax with a natural stone waterfall.

Canal House in Arizona

Canal House in Arizona

The Ranch Mine’s Canal House in Arizona was designed to create shade and privacy in a variety of settings. The courtyards act as living areas which are anchored by a rusted steel clad outdoor fireplace.

VR Design Tool LUX

LUX Virtual Reality Design Tool

A key feature of LUX WALKER by Tenebris Lab, is that it enables multiple people to walk through and interact with each other in the same space, from anywhere in the world. Users are fully immersed in a 3D true-to-life-scale project

Samppalinna Outdoor Pool

Samppalinna Outdoor Pool

For Architect Mikko Lemmetti Sustainability was a key pillar of the renovation which contributed towards Kebony being selected for the pool house and the outdoor seating. The swimming pool was also equipped with flush pools and outdoor showers to facilitate more users.

Park Cottage in Hawthorn

Park Cottage in Hawthorn

In Bryant Alsops Park Cottage the interior is unexpectedly spacious and light, compared to its darker Victorian origins and 1970s additions that are hidden. This helps create a sense of depth and journey into an otherwise relatively small house.

The Farmers House

The Farmer’s House

The team at AR Design Studio proposed an extension and reformation that would collect everything together in an elegant form. The modern and antique are joined by a glazed link that sits between the existing house and the new anexe.

The HUB Performance and Exhibition Center

The HUB Performance and Exhibition Center

Neri&Hu Design and Research Office have designed what they hope will become a cultural hub as Shanghai develops. The building stands out due in part to its floating canopy of wood sticks hovering over the three-story atrium which transforms the space into a forest.