Franklin Mountain House

Franklin Mountain House in El Paso

Architects: hazelbaker rush

The home site is set in the foothills of the Franklins 800 feet above the city perched just above a small canyon with unobstructed views of downtown El Paso and Juarez to the south.

Ivanhoe Grammar

Ivanhoe Grammar Senior Years & Science Centre in Doreen

Architects: McBride Charles Ryan

The brief for this new school building included a variety of general learning areas, provision for the senior year teachers and a science centre. The circular shaped plan had an appropriate civic quality based on the school’s original masterplan.

Fred Perry HQ

Fred Perry HQ at Mount Pleasant

Architect: Buckley Gray Yeoman

The new headquarters in Clerkenwell unites all of Fred Perry’s back-of-house functions on to one site to create a new space for clients and friends to experience the Fred Perry Brand.

Meakins Road Residence

Meakins Road Residence in Flinders

Design: B.E Architecture

Set on 100 acres in coastal Victoria, this site was bare of vegetation except for a 100-year-old row of Cypress trees. The design was based around a series of sunken walled courtyards to create immediately useable outdoor areas in the windswept environment.

La Manera

La Manera in Valencia

Design: Masquespacio

La Manera is adaptable to each moment and requirement, starting with a brunch and coffee during the morning, converting itself in a restaurant during the evening and ending up as a cocktail bar.

Bridge House in Nova Scotia

Bridge House in Nova Scotia

Design: MacKay-Lyons Sweetapple Architects

This four bedroom family retreat bridges between two bedrock outcrops parallel to the sea, thereby framing the approach to the sea under its ‘belly’.

Cross-Grain House

Cross-Grain House in Bee Cave

Design: Matt Fajkus Architecture

The Cross-Grain House is called so because of its relationship to the unique hill-country setting on which it sits. Dynamic topography establishes a ‘grain’ upon which the major living spaces of the house are arranged.

Blurring Boxes

Blurring Boxes in Brooklyn

Design: Architensions

The design for a renovation and additions to a townhouse in Brooklyn is generated from the idea of fusing the interior space with the outdoor landscape through the creation of ground-up pavilions with specific experiential qualities.

Urban Beach Home

Urban Beach Home in Barcelona

Design: Egue y Seta, architects

Forty square meters allow for much when you´re talking about two. Two inhabitants, two guests or two months maximum period of summery stay.